Stiri

consiliul local lugoj 4 800x445

Primarul Municipiului Lugoj ing. Francisc Constantin Boldea intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind aprobarea “Planului Urbanistic Zonal - Lotizări în vederea construirii de locuințe

primaria lugoj 650x435

Primarul Municipiului Lugoj ing. Francisc Constantin Boldea intenţionează să organizeze o dezbatere publică în data de 19.10.2017, ora 1200 la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, P-ța Victoriei nr. 4,

0013 650x435

În ultima perioadă a apărut în presă, în mod eronat și tendențios, faptul că Primăria Municipiului Lugoj ar fi închiriat un autobuz Mercedes de culoare verde, de la o firmă din Sibiu, pentru transportul în comun pe traseul 2, un traseu foarte aglomerat.

vizita de la jena

În cadrul vizitei în orașul înfrățit Jena (Germania) a delegației municipiului Lugoj condusă de primarul Francisc Boldea, a avut loc și o întrevedere cu reprezentanții Asociației de prietenie Jena – Lugoj. Cu acel prilej s-au discutat perspectivele de colaborare în cadrul parteneriatului dintre cele două orașe.

ANL Lugoj

Primarul Municipiului Lugoj, ing. Francisc Constantin Boldea,  intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind aprobarea Metodologiei de calcul a chiriei pentru locuințele de tip ANL situate pe raza  Municipiului Lugoj.

lemn de foc 4 large

Începând cu data de 16 octombrie 2017 se pot depune la sediul Direcƫiei de Asistenƫã Socialã Comunitarã, situat în Lugoj, piaƫa Victoriei nr. 4, camera 14 (Compartiment Registraturã, Relaƫii cu publicul), formularele completate, precum şi actele doveditoare privind componenƫa familiei şi veniturile acesteia în vederea  obƫinerii subvenƫiei pentru încãlzirea locuinƫei în perioada sezonului rece 2017 -  2018 (1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018).

Cu un simplu SMS îi oferim la speranţă la viaţă lui Bogdan!

Ajută-l şi TU să învingă CANCERUL!

SMS 8832 Bogdan

Bogdan Bănică, în vârstă de 9 ani, credea că a luat o banală răceală, însă simptomele ascundeau o boală cutremurătoare: LEUCEMIE LIMFOBLASTICĂ ACUTĂ. Acum viaţa lui atârnă de un fir de aţă, iar speranţa lui de a trăi depinde un simplu SMS de 2 Euro la numarul 8832, cu textul Bogdan, pe care îl putem trimite din orice reţea de telefonie mobilă.

Un comentariu postat pe site-ul fluierul.ro: „ IUDE ale neamului românesc -    #Insist, #Rezist, cam ăștia sunt "societatea civilă" în opinia Plăvanului săsesc (n.a. – Klaus Iohannis) și doar ei au exclusivitate în consultările cu Mobilierul masiv și greu cuvântător de la Cotroceni (același Klaus Iohannis). Eu le recomand acestor jivine, care alcătuiesc "societatea lui Soros", bine coordonați de coada de matură a lui Soros din Romania, madam Praflong (praf lung de tras pe nas) să se numească toți (inclusiv Dulapul săsesc - Klaus Iohannis), #IUDE ale poporului român, căci astea sunt de fapt. Apropo, îi recomand dulapului Slugannis, ca atunci când se intonează imnul național, să nu mai stea cu palma la piept, ci să și-o pună la cur, adică exact acolo unde-l doare de neamul și țara aceasta.

Lista lui Soros

Foto: Diagramă sumară și parțială a Rețelei Progresisto-Soroșiste din România făcută de Evenimentul Zilei: Mișcarea pornește de la vârf de la Cotroceni și se întinde în toate instituțiile statului, în justiție, în partide, în organizații civice și ajunge în cele din urmă și în stradă.

În cel mai ales stil funcţional publicistic, foarte documentat, dar şi cu o „vijelioasă informaţie“ venind chiar dinspre autor, „incontestabil“ revoluţionar, participant, cunoscător direct, „de la faţa locului“, al răscolitoarelor / înflăcăratelor evenimente anticomuniste din Decembrie-1989, petrecute în aria lugojean-timişoreană a Banatului cogaionic şi de câmpie – de şes de eres, dintre cele mai fertile, prin istoriile Daciei –, evident, se înfăţişează cert, „întru cristalizare monografic-veridică“, şi admirabila lucrare ivită după un sfert de secol de sedimentatare în tiparul făptuitor al „aşezării în istorie“, semnată de Nicolae Toma, Lugoj, 20 decembrie 1989 – revoluţie, adevăr, dezinformare, impostură (Timişoara, Editura Eubeea, ISBN 978-973-673-306-2, 2015; pagini A-4: 306).

pachia scrie o cronica lui toma

Cartea are şase secţiuni („macro-capitole“ şi – infra – „capitole“ / „subcapitole răscolitor-nuanţator-grăitoare“), la care se adaugă una de Anexe

poiect rare lugoj

PARTENERIATUL format din Municipiul Lugoj, în calitate de Beneficiar și Lider, societatea comercială S.C. THINK Development & Consultancy S.R.L. și ARD – Asociația de dezvoltare comunitară în mediul rural implementează proiectul “Dezvoltare locală plasată în responsabilitatea comunității din Muncipiul Lugoj, printr-o abordare integrată și multisectorială – STRICT – Strategie Responsabilitate Comunitate”, SMIS 114112, în baza contractului de finanțare POCU/137/5/1/114112 încheiat cu MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE, ADMINISTRAȚIEI PUBLICE ȘI FONDURILOR EUROPENE, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman.