Stiri

piata Timisul Lugoj

Primăria Municipiului Lugoj scoate la licitaţie în data de 29.08.2017, ora 900, în vederea închirierii, spaţiul nr.10, în suprafaţă de 17,84 mp., situat în interiorul pieţei agroalimentare ”Timişul”, în vederea desfăşurării de activităţii specifice de comercializare pâine şi produse de panificaţie. 

Dosarele pentru înscrierea la licitaţie se primesc până la data de 25.08.2017, ora 900. Caietul de sarcini şi relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Lugoj, camera 112. 

 

5102036388 8b22d7e2b5

Primăria Municipiului Lugoj scoate la licitaţie în data de 29.08.2017, ora 1000, în vederea închirierii, o căsuţă în Parcul Copiilor pentru desfăşurarea activităţii de comerţ. 

Dosarele pentru înscrierea la licitaţie se primesc până la data de 25.08.2017, ora 10. Caietul de sarcini şi relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Lugoj, camera 112. 

 

bazar

Primăria Municipiului Lugoj scoate la licitaţie în data de 29.08.2017, ora 1400, în vederea închirierii, un număr de 7 boxe în Bazarul Pietei Lugoj pentru desfăşurarea activităţii de comerţ. 

Dosarele pentru înscrierea la licitaţie se primesc până la data de 25.08.2017, ora 1400. Caietele de sarcini şi relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Lugoj, camera 112. 

 

Rezultatele celei de-a patra campanii de investigații arheologice derulate de IICCMER la Periprava

Fig. 1

Bucureşti, 31 iulie 2017. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) a desfăşurat în perioada 17-27 iulie 2017 a patra campanie de investigaţii arheologice în localitatea Periprava, com. C.A. Rosetti, jud. Tulcea. Acţiunea a avut ca principal obiectiv căutarea, descoperirea şi recuperarea rămăşiţelor pământeşti ale deţinuţilor politici decedaţi în fosta colonie penitenciară ce a funcționat în apropierea satului.

Ofițerii români de informații sunt proști de bubuie, dar le place să creadă contrariul; mai grav, trei sferturi dintre ei au preocupări fără legătură cu siguranța națională, activitatea lor informativă fiind, cu indulgență spus, slabă. Nici nu e de mirare că în fruntea SIE a ajuns, la un moment dat, un fost șofer de al lui Soros. Sunt foarte activi, în schimb, în ce privește exercitarea controlulului asupra politicii: în proporție de peste 80%.

SRI CCR

Cutremurătoarele afirmații de mai sus nu sunt desprinse din recenta serie ”Noi suntem statul”, cum ați putea crede, ci au fost făcute încă de acum un deceniu și jumătate, într-o carte a unui personaj care a cunoscut extrem de bine lumea serviciilor, grație pozițiilor politice de vîrf.

Strategii pentru manipularea omenirii: controlul finanţelor lumii, controlul presei, controlul asupra credinţei, manipularea informaţiei, coruperea, discreditarea şi chiar suprimarea fizică a celor ce se împotrivesc, controlul politicii, elaborarea războaielor (aducătoare de venituri importante), controlul educaţiei, controlul lojilor masonice.

 1391108680 master world 520x245

În anul 1773, în casa baronului Mayer Amschel Rotschild, 12 evrei bogaţi, au pus la cale un program cu bătaie lungă de mai bine de… 225 de ani! 

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, un pericol pentru viața deținuților

ANP-UL SURD LA STRIGĂTELE DISPERATE ALE DEŢINUŢILOR

penitenciar 465x390

Anul trecut în vară, scriam despre cazul persoanei private de libertate Burcuş Teodor, pe atunci aflat în custodia Penitenciarului Miercurea Ciuc. Pe scurt, vă reamintesc că acesta se afla în executarea sent. pen. 29/S din 06.02.2015 a Tribunalului Braşov, rămasă definitivă la data de 14.10.2015, prin dec. pen. nr. 662/Ap. din 14.10.2015 a Curţii de Apel Braşov, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, faptă pe care însă nu el a săvârşit-o (aşa cum susţine acesta şi cum rezultă, în opinia noastră, şi din copiile dosarelor care ne-au fost puse la dispoziţie de către familia acestuia).

Noua Lege le va acorda cuplurilor de homosexuali și dreptul de adopție,

lipsindu-i pe copii de dreptul sfânt de avea o mamă și un tată.

merkel si homosexuali

Mă așteptam ca măcar Germania să facă un referendum pentru ca poporul german să-și manifeste simpatia sau nu pentru căsătoriile dintre persoane de același sex. Dar nu a fost așa, Parlamentul din Germania fără să țină cont de voința poporului au votat pentru drepturile homosexualilor, de parcă acest lucru era cel mai important lucru pentru nemți. 

VIDEO - Națiunea suspectă

img surveillance

Cu un final cutremurător, Națiunea suspectă ne reamintește că toate mișcările ne sunt supravegheate și înregistrate, mai mult decât oricând.