Stiri


Cristina Tarcea, şefa ÎCCJ

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la opiniile exprimate public la data de 28 octombrie a.c. de către judecătorul Cristina Tarcea, Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, referitoare la proiectele de lege pe tema Justiției, opinii prin care doamna Cristina Tarcea a încălcat grav obligația de rezervă impusă magistraților de a nu exprima public convingerile lor politice. 

Într-o intervenție pe blog, fostul premier susţine că: "Se face încă o confuzie sau există o necunoastere a unui text fundamental – Constituția”

nastase foto

 

Atât înainte de privatizare, cât și după, Petrom nu a fost și nu este proprietarul zăcămintelor de petrol.

Video - Asociația Mic News

mic news si alte

Asociația Mic News este o organizație non-profit fondată de un tânăr care a crescut în orfelinat.

adresată domnului Klaus Iohannis, Preşedintele României

scrisoare deschisa

Domnule președinte Klaus Iohannis,

Clipboard01

În ultima perioadă în mass media și în mediul online au fost vehiculate o serie de neadevăruri în legătură cu finanțarea Clubului Sportiv Municipal Lugoj în anul 2017.

Caracatita RO e1487327873715

Un rechizitoriu documentat, susținut  de date și cifre concrete, despre jaful la care este supusă România de sute de ani, cu mențiunea că prăduirea țării în ultimii 27 de ani întrece orice imaginație!

Un comentariu postat pe site-ul fluierul.ro: „ IUDE ale neamului românesc -    #Insist, #Rezist, cam ăștia sunt "societatea civilă" în opinia Plăvanului săsesc (n.a. – Klaus Iohannis) și doar ei au exclusivitate în consultările cu Mobilierul masiv și greu cuvântător de la Cotroceni (același Klaus Iohannis). Eu le recomand acestor jivine, care alcătuiesc "societatea lui Soros", bine coordonați de coada de matură a lui Soros din Romania, madam Praflong (praf lung de tras pe nas) să se numească toți (inclusiv Dulapul săsesc - Klaus Iohannis), #IUDE ale poporului român, căci astea sunt de fapt. Apropo, îi recomand dulapului Slugannis, ca atunci când se intonează imnul național, să nu mai stea cu palma la piept, ci să și-o pună la cur, adică exact acolo unde-l doare de neamul și țara aceasta.

Lista lui Soros

Foto: Diagramă sumară și parțială a Rețelei Progresisto-Soroșiste din România făcută de Evenimentul Zilei: Mișcarea pornește de la vârf de la Cotroceni și se întinde în toate instituțiile statului, în justiție, în partide, în organizații civice și ajunge în cele din urmă și în stradă.

În cel mai ales stil funcţional publicistic, foarte documentat, dar şi cu o „vijelioasă informaţie“ venind chiar dinspre autor, „incontestabil“ revoluţionar, participant, cunoscător direct, „de la faţa locului“, al răscolitoarelor / înflăcăratelor evenimente anticomuniste din Decembrie-1989, petrecute în aria lugojean-timişoreană a Banatului cogaionic şi de câmpie – de şes de eres, dintre cele mai fertile, prin istoriile Daciei –, evident, se înfăţişează cert, „întru cristalizare monografic-veridică“, şi admirabila lucrare ivită după un sfert de secol de sedimentatare în tiparul făptuitor al „aşezării în istorie“, semnată de Nicolae Toma, Lugoj, 20 decembrie 1989 – revoluţie, adevăr, dezinformare, impostură (Timişoara, Editura Eubeea, ISBN 978-973-673-306-2, 2015; pagini A-4: 306).

pachia scrie o cronica lui toma

Cartea are şase secţiuni („macro-capitole“ şi – infra – „capitole“ / „subcapitole răscolitor-nuanţator-grăitoare“), la care se adaugă una de Anexe

Andreșel Ioan, ucis prin împușcare la 16 august 1950

în zona comunei Bistra, județul Alba

secu final

București, 22 septembrie 2017. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) organizează în zilele de 25-26 septembrie 2017 o acţiune de investigaţii arheologice pe teritoriul comunei Bistra din jud. Alba.