Stiri

1. Lumea este formată din leneși, care doresc să fie bogați fără să lucreze, și proști, care sunt gata să lucreze fără să se îmbogățească.

Nimic nu justifică lipsa respectului Dvs., precum și a Partidului Național Liberal prin Dvs., față de cei care și-au jertfit viața  pentru ca Lugojul să devină Al Doilea Oraș Liber de Comunism din România, fiind declarat A doua Capitală a Revoluției Române și Oraș Martir. Datorită lor, data de 20 Decembrie este declarată Ziua Lugojului. 

Noua Zeelandă atrage turiștii prin gardurile împodobite cu diverse obiecte. 

Românii trădători aserviţi propagandei americane din România nu doar vor să falsifice realitatea,

ci şi să ne incite la un război fratricid având ca scop

întărirea sentimentului de neîncredere că România nu se poate autoguverna singură.

 

Imixtiunea oficială a S.U,A. în problemele României

(fie că este vorba de „liniile directoare” ce ni le-au trasat faţă de Preşedinţie, Guvern, Parlament, Justiţie, S.R.I. etc),

au transformat ţara noastră într-un „stat vasal al S.U.A.”

România: republică autonomă sub suzeranitatea americană

”Manifestanții sunt de două feluri: cu agende politice și sincer preocupați de soarta justiției. Primii sunt ceva mai bine informați, dar manipulează la greu, de asta vedem mulți mercenari GOLD în fruntea luptei pentru justiție, serviciile lor au fost achiziționate de cine are interes politic, iar ceilalți nu au nicio idee, deși instinctul lor că unii trec legi în interes propriu e just.

De Sărbători, Liiceanu – ideologul hârtiei igienice – și-a extins competențele intelectuale, devenind, recent, și ideolog al Flegmei. Supărat pe TVR și pe jurnalistul Ionuț Cristache – în emisiunea căruia fusese criticat – s-a răzbunat, scriind un articol intitulat „Scuipați aici”.

Veniți să colindăm cu inimile-aprinse

Pe vârfuri de golgote și pe cruci de jale

Poporul care rabdă prin pustiuri ninse

De opt decenii și încă-i tot pe cale...

Regimul comunist din România, care s-a prăbuşit în urmă cu exact 28 de ani, a însemnat mult mai mult decât un regim al lipsurilor de tot felul: libertate, hrană, condiţii decente de viaţă. Perioada dictatorului Ceauşescu a fost şi una a aberaţiilor de zi cu zi, care, privite retrospectiv, nasc o întrebare legitimă: cum a putut un popor să suporte aşa ceva.

În timp ce poporul suferea de foame, securiștii și activiștii se lăfăiau și aveau de toate

„Tinerii trebuie să știe că în 1989 românii aveau dreptul la o jumătate de pâine pe zi, un litru de ulei şi un kilogram de zahăr pe lună. Aceasta era porţia românilor, stabilită sub regimul lui Ceauşescu. Puii vânduţi la alimentarele comuniste aveau greutatea unui porumbel. Românii îşi făceau pile şi relaţii pentru a căpăta marfa ”pe sub mână”.