rotary primaria lugoj

 

Joi, 29 octombrie, ora 10.00, Primăria Municipiului Lugoj a fost gazda unei delegații din partea Rotary Club Redford (Marea Britanie) aflată în municipiul nostru pentru un proiect comun pe care îl derulează în colaborare cu Rotary Club Lugoj pentru Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei”.

Rotarienii englezi au însoțit un transport de materiale, consumabile medicale, pături electrice și altele, necesare pentru spital. Acțiunea vine în completarea unora similare din anii trecuți. Din delegație au făcut parte Derek Broughton, președinte și Mike Davis, membru, care au fost însoţiți de Dr. Marius Căpețan Bacskai, președinte Rotary Club Lugoj și de alți rotarieni lugojeni.
Oaspeții au fost primiți de către primarul Francisc Boldea care le-a mulţumit pentru implicarea în asemenea activități benefice pentru orașul nostru după care a făcut o succintă prezentare a Lugojului și a situației economice a zonei noastre.
Oaspeţii au mulţumit pentru primire şi au reafirmat disponibilitatea de a colabora cu colegii din Lugoj pentru a ajuta şi în viitor Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” precum și alte instituţii din orașul nostru.