Stiri

Experimentul de la „Colectiv” a schimbat un guvern datorită lașității lui Victor Ponta. Atunci după dezastrul de la „Colectiv” au fost mai multe acuzații la adresa președintelui României precum că acesta ar fi vinovat de tot ce s-a întâmplat și nicio instituție nu s-a sesizat din oficiu. Asta înseamnă că există un stat paralel care prin dezinformare și prin folosirea instituțiilor de forță împarte România în mai multe Românii. Astfel președintele României îndeamnă și susține violența crezând că actualul guvern poate fi doborât de zbenguiala unor derbedei. 

 

Mă tot întreb, dincolo de ura viscerală pe care președintele o are față de Dragnea și de PSD, ce altă misiune mai are?

Compania românească Deposib Expert, în calitate de distribuitor oficial al produselor pentru tratarea lemnului Bochemit, a susţinut, împreuna cu Prinţul Charles de Wales, restaurarea acoperisului Bisericii de lemn de la Breb (judeţul Maramureş), lăcaş de cult construit în 1642, cu cel mai vechi turn de biserică din România, cu cea mai veche pictură pe pânză din ţară şi totodată aflat pe lista monumentelor ale Patrimoniului Naţional.

Lipsa de mişcare, alimentaţia dezorganizată, nerespectarea orelor de odihnă şi factorii de stres reprezintă principalele motive pentru care aproape 4 din 10 adulţi sunt supraponderali, iar 13% sunt obezi. În acest context, mulţi oameni care se luptă cu kilogramele în plus caută reţete-minune pe Internet, sperând că pastile sau un ceaiuri anume le pot rezolva problema, însă puţin dintre aceştia caută factorul care declanşează un stil de viaţă haotic.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman a publicat Lista intermediară a proiectelor aprobate în cadrul apelurilor de proiecte POCU/390/5/1/Reducerea numărului de comunități marginalizate (roma și non-roma) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității roma, prin implementarea de măsuri/ operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC - ”SPRIJIN PENTRU FUNCȚIONAREA GRUPURILOR DE ACȚIUNE LOCALĂ PENTRU IMPLEMENTAREA STRATEGIILOR DE DEZVOLTARE LOCALĂ LA NIVELUL ORAȘELOR CU PESTE 20.000 LOCUITORI” Etapa a III-a mecanismului DLRC - Regiuni mai puțin dezvoltate.

Cum să înţelegem trăirile unei persoane bolnave?

Să înţelegem un bolnav este primul pas în vindecarea lui, deoarece boala apare atunci când ne aşteptăm mai puțin, iar confuzia şi nevoia de înţelegere sunt primele stări care inundă mintea unui pacient.

Garanțiile procesuale din noile modificări

la Codul de procedură penală ar putea remedia imaginea României la C.E.D.O.

Chiar dacă unele dintre succesivele modificări la Noul Cod de Procedură Penală par a fi sunt concepute „cu dedicație”, altele ele pot avea totuși un rol esențial de termen lung, dând o nouă valoare - efectivă, principiilor dreptului penal, esențiale pentru o justiție sănătoasă, consideră avocatul Simona Duma, directorul executiv al Centrului European pentru Apărarea Drepturilor Victimelor.

De ce suntem posesivi? 

Una dintre nevoile primordiale ale omului este nevoia de libertate. Libertatea înseamnă posibilitatea de a acționa în mod conștient după propria voință sau dorință, posibilitatea de a avea o opinie proprie și de a o exprima, posibilitatea de a alege. Din punct de vedere social, este de dorit ca libertatea personală să întâlnească libertatea celor din jur, astfel încât să n-o îngrădească.

Borobudur este un templu budist Mahayana, situat în Java Centrală, Indonezia. Este considerat una dintre minunile lumii și face parte din patrimoniul universal UNESCO. Numele de Borobudur vine de la Vihara Buddha Uhr, care înseamnă Mănăstirea budistă de pe deal, în limba sanscrită. A fost denumit astfel fiindcă Borobudur a fost construit pe o înălțime stâncoasă, la 265 m deasupra nivelului mării.

Întrebări care necesită răspunsuri urgente sunt: cum au putut arhitecţii Bruxelles UE să construiască o structură atât de nedemocratică din ţări europene democrate - şi cine au fost aceşti oameni? 

De fapt, arhitectul cheie al Bruxelles UE a fost Walter Hallstein (1901-1982), un avocat puternic din Germania nazistă.