×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/ziarulrevolution/public_html/images/stories/ziarulrevolutionarul/ingerulgabriel
×

Notificare

JW_PLG_SIG_NOTICE_03 images/stories/ziarulrevolutionarul/ingerulgabriel

ingeri pe un drum din angliaSherrie Abbott, de 40 de ani, în timp ce își conducea mașina pe autostrada  A17, între Lincolnshire și Norfolk, Marea Britanie, a văzut un nor în formă de înger. Deși era un cer senin, singuratic, un nor în formă de înger i-a atras atenția. Femeia crede că acest nor este un mesaj de la tatăl său, care a murit acum 20 de ani.

Sherrie a fotografiat norul și a oprit într-o parcare să-l poată privi mai atent. După circa 30 de minute formațiunea noroasă a dispărut.

Împreună cu Sherrie mai erau fiica ei, Laranca Cunningham, de 17 ani și fiul ei, William Cunningham, de 15 ani.

Apariția îngerului a dat speranță mamei pentru fiul ei, care suferă de o boală care îi afectează tesutul conjunctiv. Nu este singura boală de care suferă copilul, el mai are o afecțiune cardiacă gravă.

 

Sherrie  a spus: "Când am văzut îngerul, am știut într-o clipă că că starea de sănătate a fiului meu se va îmbunătăți. A fost cu adevărat o experiență uluitoare și copleșitoare".

Sursa: dailymail.co.uk

{gallery}ingerulgabriel{/gallery}