×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/ziarulrevolution/public_html/images/stories/ziarulrevolutionarul/basescu
×

Notificare

JW_PLG_SIG_NOTICE_03 images/stories/ziarulrevolutionarul/basescu

traian-basescu-caricatura_11971015edda48Agenţia de ştiri Erevan News, din surse bine informate din cadrul Procuraturii, a aflat că un grup de procurori români se pregăteşte pentru ca imediat după debăsificarea acestei instituţii a statului, începând cu debarcarea liftei băsiste Daniel Morar de la conducerea sa, să iniţieze un proiect de lege pentru a pune la dispoziţia d-lui Băsescu Traian, prin atribuire directă, fără vot popular un al treilea mandat pe o durată nedeterminată. Diferenţele dintre acest ultim mandat şi celelalte două dinaintea sa, pe lângă durata sa de exercitare constau şi în urmatoarele:

1) El va indeplini toate criteriile impuse de un produs la standarde “trei în unu” şi anume va conţine mandatul “Flota”, mandatul “Casa din Mihăileanu” şi mandatul “Spălarea banilor în dosarul Căşuneanu”.
2) Pentru executarea acestui mandat d-l preşedinte Băsescu Traian îs'şi va muta domiciliul actual de la palatul Cotroceni la penitenciarul Jilava.
3) Perioada de exercitare a talentului oratoric ale d-lui preşedinte prin discursuri inepte pe posturile TV la ore de maximă audienţă va fi restrânsă şi ea se va reduce la timpul acordat la vorbitor.
4) Piscina de la vila de protocol Lac 2 în care d-l preşedinte înoată zi de zi şi apoi se scarpină în urechi cu riscul vătămării acestora cu beţigaşu’ invers, va fi înlocuită cu duşuri comune unde d-l preşedinte va trebui să-s'şi pună în valoare abilităţile sale de a nu scăpa săpunul pe jos pentru a fi nevoit să-l recupereze aplecându-se cu riscul deflorării.
A consemnat pentru Dvs. Vartan Vosganian
{gallery}basescu{/gallery}
Sursa: http://marcus64.wordpress.com/2013/03/05/stire-bomba-se-pregateste-al-treilea-mandat-pentru-traienel/

 

Sursa caricaturilor: sfinx777.wordpress.com;