Interviuri

Uitati de ISIS America este adevarata AMENINTARE pentru lume

 

Mesajul INCREDIBIL al regizorului american Oliver Stone. Uitați de ISIS! America este adevărata AMENINȚARE pentru lume! Noi suntem cei care am creat acest HAOS!

SINUCIDEREA EUROPENILOR - interviu cu Neagu Djuvara

europa de maine

 

"Din păcate, Europa de mâine va aparține arabilor și țiganilor.

alinata si peter costea

"Impunerea între persoanele de acelaşi sex

este un atac la democraţia din America"

“Oamenii să postească periodic, pentru a elimina toxinele

și a ajunge la restabilirea sănătății optime”

 

Daniel Reid maestru taoist Esti ceea ce mananciAmerican de origine, Daniel Reid s-a stabilit de mai mulți ani în Bali, unde ține prelegeri despre programele de detoxifiere împreună cu soția sa, Snow, o vindecătoare taiwaneză, la hotelul Bale, din zona Nusa Dua. Americanul de 64 de ani, care locuiește acum în Australia, și-a petrecut copilăria în Africa și cea mai mare parte a vieții în Asia. Este un pasionat al conceptului „esti ceea ce mănânci” si îndeamnă oamenii să postească periodic, pentru a elimina toxinele și a ajunge la restabilirea sănătătii optime.

Daniel Reid, care în anul 2006 tocmai îsi publicase ultima carte, Tao pentru dezintoxicare, i-a acordat în același an un interviu directorului ziarului The Bali Times, William J. Furney.

Iată câteva extrase interesante din interviul respectiv:

 

Interviu cu Daniel Reid

 

- În prezent, cercetătorii blamează regimul alimentar ca fiind una dintre principalele cauze ale producerii cancerului. Ce să însemne asta? Că pe oameni îi omoară ceea ce mănâncă?

“Am mai constatat cu uimire, că toate imobilele erau vândute, iar altele care puteau fi răscumpărate au fost retrocedate în baza Legii 10”

Interviu în exclusivitate cu Francisc Boldea, primarul Municipiului Lugoj

FRANCISC_BOLDEA30Reporter: În iunie 2008, după ce aţi câştigat fotoliul de primar, cum s-a derulat predarea şi primirea?
Francisc Boldea: Am preluat Primăria Municipiului Lugoj într-un mod cât se poate de penibil. Primarul şi vice-primarul şi-au semnat unul la altul lichidarea şi au lăsat o cheie la femeia de serviciu. După ce am depus jurământul, sâmbătă 23 iunie 2008, două zile mai târziu, pe 25 iunie, când am venit la primărie femeia de serviciu mi-a dat o singură cheie de la cabinetul primarului. Asta este tot ce mi s-a predat când am preluat funcţia, crezând că toate aceste lucruri mă vor speria şi voi renunţa. Având însă o experienţă bogată în conducere, ca director de grup şcolar şi liceu, ca inspector şcolar şi inspector general-adjunct, la care se adaugă 16 ani de consilier local, situaţia de la preluare nu m-a depăşit. În primul rând am studiat bugetul şi am rămas surprins când am constatat că la o serie de societăţi comerciale din subordinea primăriei, cum sunt Salprestul şi Meridian 22, bugetul era cheltuit în proporţie de 80% şi asta la jumătatea anului 2008.