Investigatii

csatManipularea este evidentă. Hoția de sute de miliarde de euro a fost susținută de serviciile secrete în alianță cu DNA. Direcția anticorupție face dosare politice și elimină adversarii politici, încalcă Constituția, Codul penal și Codul de Procedură Penală. Și șeful statului TACE, și procurorul general contribuie la acest circ numit JUSTIȚIE. Faptul că aceste năpârci își bat joc de români și nu facem nimic arată clar că inconștienții ieșiți în stradă sunt manipulați să devină dușmani românilor care au mers la vot la 11 decembrie 2016. 

Cele mai importante întreprinderi au fost  falimentate sau vândute pe nimic pentru care NU S-AU FĂCUT DOSARE PENALE, nici de DNA, NICI de DIICOT și nu s-a dat nicio informare din partea SRI. Ceea ce demonstrează fără tăgadă că atât serviciiile secrete, cât și magistrații, fie judecători și procurori, au fost părtași la hoție și sper să fie pedepsiți pentru subminarea economiei naționale și pentru îndobitocirea poporului roman.

Cele câteva dosare puține făcute au fost praf în ochii proștilor.

Cele 1256 de întreprinderi falimentate au avut peste 1000 de angajați, unele dintre ele având chiar și 10.000.

claudiu buciu si consilierul bucuresti

Infractorul Claudiu Buciu, inculpat într-un dosar de dare de mită la București face parte dintr-o firmă cu sprijin german, care construiește magazine Kaufland. În acest context, construcția magazinului Kaufland din Lugoj este motivul atacului furibund împotriva primarului Francisc Boldea și se încadrează la infracțiunea de șantaj.

Primarul Lugojului nu a ținut cont de amenințările lui Claudiu Buciu și contrucția unui magazin Kaufland a fost propusă pentru dezbatere publică. Astfel lugojenii vor hotărâ oportunitatea unui magazin Kaufland și nu un infractor inculpat într-un dosar de dare de mită.  

Felicitări domnule primar Francisc Boldea că nu ați permis unui infractor, fie el nepot, să vă manipuleze împotriva interesului public lugojean.  

1

 

Un bilanț tragic: vineri seara la Paris au fost ucise 129 de persoane într-o serie de atacuri cu bombă și pistoale mitralieră. Cu 99 de răniți în stare critica din totalul de 352, se zbat între viață și moarte.

Reluarea dosarului privind mineriada din 13 – 15 iunie 1990 a readus în atenţia opiniei publice pe una dintre personalităţile cele mai misterioase din istoria postdecembristă a României, implicată din plin în consolidarea noilor structuri de putere de după 22 decembrie 1989, precum şi în refacerea structurilor de informaţii şi contrainformaţii ale statului român: Virgil Măgureanu.

media 139870173228043800

 

În biografia celui care a fost primul director al Serviciului Român de Informaţii (26 martie 1990 – 25 aprilie 1997), Virgil Măgureanu, se menţionează faptul că s-a născut pe 19 martie 1941, în satul Giurtelecu Hododului din comuna Hodod (judeţul Satu Mare), numindu-se la naştere Imre Asztalos (Astalos).

clubul colectiv

Stâlpii neizolați fonic înainte de evenimentul tragic (st) și în timpul lui (dr).

De ce au fost “izolați” și stâlpii?

 

Artistul Florin Chilian confirmă teoria publicată în premieră de Ziaristi Online în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, emisă în premieră în spaţiul public ca urmare a cercetărilor jurnalistului George Roncea.
Florin Chilian: “La Colectiv a fost crimă cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală. Așa cred eu.”

fortareata zburatoare ruseasca

 În ultimii ani mai multe proiecte ale Uniunii Sovietice au fost desecretizate.

27 de tineri au murit si 146 au suferit arsuri grave

 

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală.

enigme nedlusite ale omeniri

 

Valea Oamenilor Fără Cap. Harta Creatorului. Anii pierduți ai lui Iisus. Catacombele din Malta. Avionul vechi de mii de ani.

O statistică din 1930 stabilește și etnia membrilor PCR: maghiari 26%,

români 23%, evrei 18%, ruși și ucraineni 10%, bulgari 10%.

nicolae ceausescu pcr comunism

 

1921. Mai. Un grup de extremă stângă din cadrul Partidului Social Democrat Român - PSDR, profitând de faptul că majoritatea liderilor socialiști erau în pușcărie și în incapacitate de a-și exercita funcțiile, au votat pentru transformarea partidului în Partidul Socialist-Comunist, redenumit apoi Partidul Comunist Român.