Stiri

Declaraţiile ambasadorului american sunt atât de imbecile

şi atât de infatuate încât ai impresia că vorbeşte guvernatorul ţării,

nu un banal ambasador al cărui limbaj ar trebui să fie diplomatic

 

Ambasada SUA ne transmite că Cicloapa (n. ad. site - Laura Codruța Kovesi) e intangibilă. Cică sunt foarte îngrijoraţi că e chemată la audieri fix când ar trebui să meargă la Bruxelles unde să fie intervievată pentru postul de Prim Torţionar European. Acelaşi lucru îl spune şi Plăvanul (n. ad. Site – Klaus Werner Iohanis) . Le cere ălora de la Secţia pentru Investigarea Magistraţilor să respecte legea. Şi, ca să fie treaba treabă, le mai spune şi că el n-a fost de acord cu înfiinţarea acestei secţii.

În acord cu prevederile Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice, solicit EXPULZAREA de urgență a ambasadorului american Hans Klemm! Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației și a bunului-simț! Mai nou, exercită presiuni asupra procurorilor pentru a o face scăpată pe unealta-Kovesi! …Ceea ce nu face decât să confirme ceea ce și eu, și alți câțiva ne asumăm PUBLIC să spunem: Kovesi a fost unealta Administrației Hillary-Obama!

Consiliul Concurenţei a constatat că în anumite cazuri

preţurile de vânzare la raft nu se stabileau conform regulilor de piaţă

prin raportul dintre cerere şi ofertă

Consiliul Concurenței a sancționat şapte companii active pe piața comercializării produselor alimentare din România (3 retaileri și 4 furnizori ai acestora) cu amenzi în valoare totală de 87.713.336 lei (aprox. 18,8 milioane euro), a anunţat instituţia de supraveghere. Carrefour România SA a recunoscut fapta, beneficiind astfel de o reducere a amenzii. Amenzile aplicate de Consiliul Concurenţei se virează integral către bugetul de stat. Reprezentanţii companiei România Hypermarche (Cora) au anunţat deja că vor contensta în instanţă amenda Consiliului Concurenţei.

Ultramaraton pe nisip “Autism 24h Marea Neagră” 

“Autism 24h Marea Neagră” se pregatește de a treia editie, unde 2.400 de adulți și copii sunt așteptați să ia startul intr-un eveniment unic în lume, un ultramaraton de 24 de ore pe nisipul din staţiunea Mamaia. Întregul concept este realizat de Centrul Psihologic “Marea Neagră” şi are menirea de a promova dreptul la integrare în comunitate al persoanelor cu dizabilități.

În luna mai a anului 2018, o luptă politică a izbucnit între spaniolul Pedro Agramunt, președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) și nimeni altul decât miliardarul progresist George Soros...

Astăzi, în jurul orelor 12, în Timișoara, în apropiere de stația de autobuz de la Liceul Auto o autoutilitară a luat foc.

Verzii din Germania  cer prostituate pe bază de rețetă pentru casele de îngrijire medicală și au anunțat intenția  să înscrie în campania electorală asistența medicală sexuală. Modelul este Olanda.

Serviciile secrete au acoperit cel mai mare furt din istoria României

și cheltuie cei mai mulți bani publici

 

”Motivele care au stat la baza acestui linşaj economic la nivel de România

sunt iresponsabilitatea politrucilor post-decembrişti, lipsa de dragoste de ţară,

foamea şi lăcomia de bani, precum şi nenumăratele numiri politice

în funcţii de conducere, numiri care continuă şi în zilele noastre”.

Cele câteva dosare puține făcute au fost praf în ochii proștilor.

VIDEO – AICI

Hugh Newman este un angajat la o parcare cu acces gratuit limitat, care valida tichetele de parcare ale clienților. Pe lângă validarea tichetelor, el ofera clienților complimente și îi face fericiți.

 

Ca urmare a prevederilor Legii 227/2015 privind Codul Fiscal impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport se plătesc anual, în două rate egale.