Stiri

București, 14 octombrie 2019. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) în colaborare cu Parchetul Militar Timișoara va desfășura începând din 15 octombrie 2019 a doua campanie de investigații arheologice în mun. Caransebeș.

Prima Școală Mobilă din România

Municipiul Turda (județul Cluj) a lansat un proiect educațional unic în România, menit atât să combată fenomenul abandonului școlar, cât și să îi conștientizeze pe cetățeni asupra importanței educației. Parte a acestui proiect este și conceptul care se bazează pe ideea unui “atelier de școală mobilă”.

Peste 200 de pisici din toate colțurile lumii au fost admirate la SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București, care a avut loc în zilele de 28-29 septembrie  în Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.

Eduard mai are nevoie de sprijinul nostru

De prea multe ori, destinul ne încearcă așa cum nu ne-am fi așteptat niciodată.

Organizatorii H3RO by TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi că, pe durata de desfășurare a concursului, vor avea loc restricții de trafic, în stațiunea Mamaia.

Grigore Cartianu a scris câteva cărți despre Revoluția din Decembrie 1989. Prin aceste cărți a măsluit adevărul și în stil characteristic securist a elogiat securitatea și a falsificat rolul acesteea în istoria comunistă. După moartea generalului Iulian Vlad a ieșit la iveală că acest cretin a făcut poliție politică și a turnat la greu colegii la Securitate.

Secretariatul de Stat cu problemele revoluționarilor condus de Laurențiu Florian Coca continuă rezolvarea problemelor cauzate de fostul secretar de stat Meșter Sorin Vintilă.

Electoratul care va vota cu PNL si USR se încadrează în unul dintre cele trei tipare:

neinformați, sinecuriști (finanțați din surse dubioase) sau trădători de țară

La alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 s-au prezentat la vot în număr record. 49,02% a fost prezența finală la urne, adică nu mai puțin de 8.954.959 din cei 18.267.732 de cetățeni români înscriși pe listele permanente și speciale. Ca să facem o comparație, la alegerile parlamentare de la finalul anului 2016, prezența la vot a fost de doar 39.

Organizatorul celei mai mari competiții de triatlon din Sud-Estul Europei anunță, astăzi, că numeroși sportivi de elită, cu performanțe remarcabile la nivel mondial și european, s-au înscris la startul ediției din acest an.