×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/ziarulrevolution/public_html/images/stories/ziarulrevolutionarul/doiporcisebat
×

Notificare

JW_PLG_SIG_NOTICE_03 images/stories/ziarulrevolutionarul/doiporcisebat

article-2536507-1A855E9600000578-943 634x774Un sport popular în Leishan, provincia Guizhou, China, implică o luptă dintre doi porci. Într-o arenă se confruntă doi porci masculi, care se aruncă unul împotriva celuilalt şi se muşcă cu sălbăticie, până când unul dintre ei este ucis.

Și în alte zone din China sunt puşi să se lupte până la moarte și bivolii de apă sau armăsarii.

Deşi organizaţiile pentru protecţia animalelor au protestat în diverse forme, oficialii chinezi nu au luat nicio măsură, sportul fiind foarte iubit de localnici.

Imaginile şocante surprind momentul în care doi porci luptă până la moarte pe

un stadion aglomerat şi sunt întâmpinaţi de ropote de aplauze. Cele două animale disperate își dau târcoale, înainte de a fi forțați să se lupte, fiind înțepate cu bețe lungi de proprietarii lor. Porci încearcă să ajungă la gâtul rivalului, care este un punct vital. Animalele se luptă până la moarte.

 

Luptele dintre animale într-o arenă au fost scoase în afara legii aproape în toată lumea, dar aceste lupte încă prosperă în țări ca Filipine, Indonezia, Coreea de Sud și China .

Suporterii susțin sportul este parte din tradiția chineză și nu ar trebui să fie interzis.

Militanții pentru drepturile animalelor au descris acest sport drept " barbar " și au cerut ca acesta să fie interzis.

Sursa: DailyMail

{gallery}doiporcisebat{/gallery}